ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ

Εδώ και χρόνια, στη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΡΙΟΥ - ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ ΧΑΡΗΣ, ασχολούμαστε με τη μελέτη, τη σχεδίαση, την κατασκευή και τη συντήρηση κήπων, κατέχοντας μια σημαντική θέση στο χώρο της αρχιτεκτονικής κήπων στην ευρύτερη περιφέρεια της Πάτρας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα αναλάβει τη φροντίδα και δημιουργία χώρων πράσινου στο κήπο της οικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης, καθώς και την κατασκευή και αρχιτεκτονική αυτού. Ειδικότερα, έχοντας στη διάθεσή του σύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνει να δημιουργήσει κηποτεχνίες, βραχόκηπους, ταρατσόκηπους, να εγκαταστήσει αυτόματο ποτίσμα, να ασχοληθεί με φυτοτεχνικές μελέτες, με τη βιολογική προστασία κήπων, την τοποθέτηση έτοιμου και πλαστικού γκαζόν, τους καθαρισμούς οικοπέδων και ότι άλλο χρειάζεστε δίνοντας λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει φυτώρια στα οποία μπορείτε να βρείτε λουλούδια, εργαλεία κήπου, γεωργικά εφόδια, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, σπόρους, φυτά, γλάστρες και ότι άλλο χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το κήπο των ονείρων σας!